В даній статті ви дізнаєтесь про наступне

  • Що таке публічна кадастрова карта України?

  • Для чого використовується публічна кадастрова карта України?

  • Публічно кадастрова карта україни – офіційний сайт, як користуватись?

  • Як безкоштовно знайти земельну ділянку на сайті публічної кадастрової карти онлайн?

Що таке публічна кадастрова карта України?

Публічна кадастрова карта України – це веб-сайт держгеокадастру на якому оприлюднено оновлені відомості Державного земельного кадастру (дзк)  про зареєстровані земельні ділянки.

Індексна кадастрова карта містить таку інформацію:

  • картографічні матеріали (ортофотоплан всієї території України в цифровому форматі, оглядові карти, карти масштабу М 1:100 000 )

  • містить відомості державний кордон України, кордони областей, районів;

  • відомості про земельні ділянки: площа, кадастровий номер, цільове призначення;

  • відомості про форму власності земельних ділянок;

  • карта грунтів України;

  • місця розташування ЦНАП (Центрів надання адміністративних послуг)

Для чого потрібна публічна кадастрова карта України

Відкрита детальна земельна кадастрова карта дає змогу:

  • перевірити чи зареєстрована ваша земельна ділянка в Державному земельному кадастрі та чи правильно відображаються всі відомості про неї (розміри, місцезнаходження, перевірка так званих «накладок»)

  • надіслати заяву за допомогою форми зворотнього зв’язку на сайті, у випадку, якщо ви знайшли неточності у відомостях про вашу земельну ділянку, чи якщо на неї накладаються інші земельні ділянки, або якщо ділянки із таким кадастровим номером немає в системі і т.д.

  • замовити витяг з державного земельного кадастру про земельну ділянку

  • замовити витяг (довідку) про нормативно-грошову оцінку земельної ділянки

  • переглянути інформацію про право власності та інші речові права на земельну ділянку 

Як зайти на офіційний сайт публічної кадастрової карти України та як ним користуватись – дивитись онлайн?

Для того щоб зайти на офіційний сайт земельної кадастрової карти Вам необхідно ввести у вікні браузера дану адресу або просто клікнути по лінку http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta –  у вікні відкриється індексна кадастрова карта України.

публичная кадастровая карта украины как пользоваться

Як знайти земельну ділянку на сайті публічної кадастрової карти онлайн за допомогою кадастрового номеру? (пошук землі за кадастровим номером)

Якщо у вас державний акт на землю нового зразка, який був виданий після 2004 року (зеленого кольору), кадастровий номер ви зможете знайти на зворотній його стороні.

державний акт на землю 

Якщо державний акт виданий до 2004 року є ризик, що земельна ділянка не має кадастрового номеру та відомості про неї відсутні в Державному земельному кадастрі України.

Для того щоб знайти земельну ділянку за кадастровим номером або провести перевірку кадастрового номеру – зайдіть на сайт http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta і у вікні пошуку введіть кадастровий номер ділянки яка вас цікавить. Система покаже вам базові відомості про земельну ділянку.

Кадастровый номер проверка

Як знайти земельну ділянку в якої немає кадастрого номеру?

Якщо немає кадастрового номеру, земельну ділянку можна знайти за її місцезнаходженням. Для цього потрібно ввести наступну інформацію: область, район, населений пункт де знаходиться земля. Наприклад, Київ, Київська область, Львів, Львівська область і т.д. 

найти участок по кадастровому номеру со спутника

Далі земельну ділянку потрібно шукати вручну за допомогою миші та збільшення масштабу, для зручності також можна включити супутникове відображення місцевості (ортофотоплани)

публичная кадастровая карта украины как найти свободный участок

Якщо вашої земельної ділянки немає на карті – швидше за все відомості про неї не внесені до державного земельного кадастру. В такому випадку потрібно присвоїти земельній ділянці кадастровий номер

Щоб дізнатись прізвище власника земельної ділянки, яка Вас цікавить, знайти земельну ділянку за кадастровим номером або щоб дізнатись чи зареєстрована Ваша земельна ділянка в системі Державного земельного кадастру перейдіть сюди https://terram.com.ua/yak-diznatysya-vlasnyka-zemelnoji-dilyanky/

Чи дізнайтесь як швидко отримати витяг із Державного земельного кадастру (ДЗК) про земельну ділянку